Shikoni planin që jeni duke kërkuar. Vizito tani
 • .com | 9.99€/vit
 • .net | 12.99€/vit
 • .org | 19.99€/vit
 • .al | 24.99€/vit
 • .website | 29.99€/vit

Planet & Çmimet

Zgjidhni planin që ju duhet me çmimet më të lira.

20% Zbritje

Shared Hosting

Mënyra më e lehtë dhe ekonomike për të marrë faqen e internetit tuaj lidhur në internet.

 • Disk Space
  Hapësira e Diskut250 GB
 • Data Bandwidth
  Bandwidth1 TB
 • Email Accounts
  Adresat e Email120
 • LTDs Domains
  Domainet e LTD50
Duke filluar nga:

2.99€ /muaj

40% Zbritje

Dedicated Servers

Për faqet e internetit që kërkojnë më të mirën në performanc, siguri dhe kontroll.

 • Disk Space
  Hapësira e Diskut500 GB
 • Data Bandwidth
  Bandwidth2 TB
 • Email Accounts
  Adresat e Email150
 • LTDs Domains
  Domainet e LTD75
Duke filluar nga:

9.99€ /muaj

30% Zbritje

VPS Hosting

Gëzoni fuqin e tyre ndërtuar në SSD, fleksibilitet dhe kontroll për faqet tuaja të internetit.

 • Disk Space
  Hapësira e Diskut750 GB
 • Data Bandwidth
  Bandwidth5 TB
 • Email Accounts
  Adresat e Email500
 • LTDs Domains
  Domainet e LTD100
Duke filluar nga:

16.99€ /muaj

Garancitë Tona

Serverë të dedikuar me performancë të lartë dhe fleksibilitet në Cloud.

Ne jemi krenar që garantojmë një përvojë cilësore në panelin tonë dhe ju bëjm të ndiheni të sigurt mbi investimin e kryer. Një garanci e bazuar në realitet? Vetëm në Netibal Host!

Fitues i Çmimeve
24/7 Suport Online

99.99% Uptime
i Garantuar!

Backup Ditor Dhe
Rikthim Me 1-Klik

Garancia e Kthimit Të
Parave 30 Ditore

Qendrat Globale të të Dhënave

Qendrat e të dhënave në disa vende të botës duke bërë që shpejtësia dhe uptime të jenë të garantuar.

Canada
Los-Angeles
Dallas
Atlanta
United Kingdom
Germany
Albania
Moscow
India
South Korea
Japan
Australia

Ne kemi vendosur standarde në industri që nga viti 2010 dhe do të jemi këtu dhe vitet e ardhshme

Ne jemi te specializuar në sigurimin e mbështetjes Dedicated Server, Colocation, Server Virtual Privat, Web Hosting, Emrat e Domain-eve dhe SSL

Rrethi i Veçorive të Hostit Tonë!

Ja çfarë na dallon prej të tjerëve

Rrjeti në të Gjithë Botën

Qendrat e të Dhënave tona ndodhen në disa shtete të botës duke ju siguruar shpejtsin maksimale në aksesimin e shërbimit tuaj.

Hardware me Cilësi të Lartë

Komponent të markave cilësore dhe nga më të fuqishmit për të pasur një eksperienc të kënaqshme dhe shërbim të sigurt.

Teknologji Cloud

Teknologjia Cloud u jep përdoruesve akses në hapësirën ruajtëse, skedarët, softuerin dhe serverat përmes pajisjeve të tyre të lidhura në internet.

Panel Kontrolli i Fuqishëm

Panele kontrolli që ofrojnë një grup masiv mjetesh të cilat i bëjnë të kompletuar duke lënë një eksperienc të kënaqshme tek klientët.

Njerëzit Si Ju Tashmë Gëzojnë Web Hosting

Duke ndihmuar 15,000+ Klientë si ju që nga 2010.

E themeluar në 2017 nga disa miq, Netibal Host gradualisht por në mënyrë të qëndrueshme u shndërrua në një ofrues kryesor të web hosting në internet. Me vetëm një grusht njerëzish që punonin nga dhomat e tyre të në fillim, sot kompania ka më shumë se 100 punonjës dhe po rritet vazhdimisht. Ne përpunojmë 200+ Bileta, 100+ telefonata dhe 200+ kërkesa bisede në ditë. Ne me krenari kemi më shumë se 60,000 domaine numër i cili vazhdon të rritet dita ditës.

Mark Baucher

CEO, Co-Founder